Vi hoppas innerligt att det lugnar ner sig på Covid-fronten så att man kan börja träffas igen, man tappar energi när man inte får umgås med folk men skönt att solen iallafall har börjat titta fram, det underlättar.

Det som ligger närmast i tid är Myntas parning, hon löper och nästa vecka är det dags. Då håller vi tummarna för småttingar i huset igen även om jag inser att det kommer att bli rörigt med tanke på killarnas kaxiga attityd mot varandra men det är fortsatt kompostgaller som gäller.

Har också tittat på årets tävlingar, liksom varje år så har jag bockat för många tävlingar men allt eftersom tiden går så stryks än den ena och än den andra av olika anledningar men jag hoppas iallafall att det blir flera än i fjol för då blev det bara en enda tävling.

Ha det gott kära vänner, håll ut.