Nu är hela U-kullen röntgad, HD = 3 A, 1 B. ED = 4 ua. Härligt. Dom har även genomfört sitt MH och jag är jättenöjd med deras insatser, så roligt att ingen visade rädslor och alla fick 1 på skotten. Kan väl inte önska mig mera.

I samband med MH genomförde vi även exteriörbeskrivning för T-kullen och då deltog Tiwaz, Tiger, Turbo, Trixie och Trolla. Alla fick fina omdömen av beskrivaren, så fantastiskt roligt.

Vid vårt träningsläger så kom vår kelpiefotograf, Sofia Olsson och fotade alla våra hundar som var med och då visade det sig att Kelpiegalleriets 1000:e fotograferade hund blev Lilla Primtorpets Urax. Superkul, stort grattis!

Några enstaka tävlingar har några av kennelns hundar deltagit i trots alla restriktioner, Taggen och Uppi är uppflyttade till lägre klass. Under fick godkänt i Akl Rapport och dessutom fick han godkänt i anlagstestet till Tjänstehund Patrull så nu har dom påbörjat sin utbildning. Trolla är också godkänd i delprov 1 till Tjänstehund Räddning. Fantastiskt roligt att vi har hundar som deltar i tjänstehundsutbildning. Lycka till!

Qis och Qarat tycker fortfarande att vårt hus är för litet för två fullvuxna grabbar så vi är tacksamma för att det finns kompostgaller, dessa står uppställda i hela huset.

Stå ut och håll ut, vi håller alla tummar och tassar för att denna pandemi ska ebba ut så vi får möjlighet att träffas.