Den vecka som gått var händelserik.

Först fick jag bekräftat att Minnie är dräktig, helt underbart. Längtar efter valpar. smiley

I helgen har T-kullen också gjort sitt MH, tyvärr fick vi det sämsta av väder, regn och blåst, och det innebar ingen positiv upplevelse för hundarna men vädrets makter kan man inte styra. Trolla vaknade samma morgon som MH skulle genomföras och visade sig ha vattensvans så hon kunde inte delta men alla andra genomförde sitt MH och blev godkända. smiley

Sist men inte minst så har vi fått resultatet från röntgen på den sista av T-valparna, alla är friröntgade. 5 HD A och 2 HD B, alla fick ED ua. smiley Även om jag inte hade några som helst funderingar på att någon av valparna hade problem så är det jätteskönt att få det kollat och bekräftat. Grattis alla T-valpar. smiley

Ha det bra, krama om era fyrbenta vänner.

/Anette