Som vanligt är det långt mellan uppdateringarna men den här gången finns det en anledning för det händer inte så mycket under vintermånaderna.

Däremot så har det nu börjat en mycket spännande period.

Tiwaz och Trixie har fått godkänt prov i NoseWork Eucalyptus, ni är superduktiga som redan har kommit igång. Dessutom Har Tiwaz deltagit på en utställning och fick CK och BIR, snygg och duktig. smiley

HD/ED röntgen på T-kullen är i full gång, ser kanonbra ut. Hittills 4 A och 1 B, alla 5 har ua på ED. Saknar resultat på 2 men dessa kommer inom några dagar. Håller tummarna.

MH blir det till helgen, både på vår T-kull och Qarats kull i Norge. Superkul att få träffa även hans kull och se om dom är lik sin pappa. smiley

Vi hoppas även på valpar i sommar, Minnie är parad och vi väntar just nu på dagen när vi kan kolla om hon har några småttingar i magen. Husse Lennart är helt övertygad och jag måste hålla med honom men säker kan man aldrig vara. Många har hört av sig och vill gärna ha en Yakir/Minnie valp, så spännande.

Tävlingar för oss har det inte blivit ännu, har anmält Mynta till 2 men blev bortlottad och nu har jag anmält till hkl spår men hon är på gång att löpa så det blir nog tyvärr ingen tävling denna gång heller. Vi får helt enkelt vänta till hösten för om Minnie valpar så blir det ingen tid för träning och inte vill jag lämna henne och valparna för att åka och tävla men det kommer många tävlingar senare.

Ha det gott kära vänner och håll tummarna för att Minnie är dräktig och att allt går bra. smiley

/Anette