Valparna växer och växer, snart är det bara 1 vecka kvar tills första valpen flyttar. På ett sätt skönt men jag vet att saknaden brukar vara störst, det blir ju som tyst och tomt när alla flyttat. smiley Tröstar mig med att alla valpköpare längtar efter sin lilla fyrfota vän och vi kommer ju att träffas igen.

Vi har hunnit med mycket under dessa veckor, besöken på Primtorpet är naturligtvis ett måste. Där är det massor att undersöka och en stor gårdsplan som man kan springa allt man orkar fram och tillbaka och sist men inte minst den stora skogen där dom tränar sina skogsben. Viktigt att träna koordination, balans och styrka.

Här kommer några bilder på småttingarna, först ut är blå som i fortsättningen ska heta Tiwaz. Han kommer att flytta till Sofie Dahlriksson i Karlskoga.

Han har också fått upp sina öron, en riktig charmör. smiley

Sedan har vi lila som ska heta Tiger, han flyttar till Charlotte Glatter i Västerås. smiley

Han har också fått upp sina öron. Sötnos smiley

Nästa kille är grön som ska heta Turbo och han är verkligen en liten turbo men på den här bilden har han stannat en stund för han håller på att kolla vad som gömmer sig i denna gamla känga. Han flyttar till Anita Herthelius i Högbo, inte så långt ifrån oss så vi får chansen att träffas. smiley

Här har han precis vaknat och tittar ut ur en kanonbra låda där man kan ta sig en liten tupplur. smiley

Vi måste ju få se en bild där hela Turbo syns och här kommer den.

Så är det dags för vit som nu heter Taggen, han flyttar till Yngve Collin i Vidja, Farsta. En mysig kille som verkligen tar för sig. smiley

Och här leker han tittut med sina syskon. smiley

Så är det dags för tjejligan, först ut är röd som nu heter Tezla och hon flyttar till Annelie Grabbe i Vikingstad, Linköping. En liten fröken. smiley

Lite busig är jag ibland. smiley

Så kommer vår enda bruna böna, det är Trolla som kommer att flytta till Anna-Lena Ek i Bollebygd och där finns också morfar Qarats bror, Quito. Nu kommer Quito att få busa hela dagarna för det kan den här lilla fröken. smiley

Söt kan jag också vara. smiley

Och busig. smiley

Sist men inte minst kommer här orange som ska heta Trixie, hon flyttar till Charlotta Lindgren i Hagaström. Där finns det många barn och en hundkompis som man kan leka med. smiley Henne får vi också chansen att träffa oftare för hon bor inte heller så långt ifrån oss.

Trixie kommer att få upp sina öron inom kort, dom har bara en liten vipp. Sötnos. smiley


Det var alla småttingar, nu njuter vi av lakristrollen och chokladpralinen under den korta tid som återstår hos oss. smiley

smiley /Anette